BEAS Lekkage Buro

Spoedgeval? Leg dan snel contact!

U ontdekt een natte plek op uw plafond, dat is geen goed teken. Een natte plek betekent dat u ergens een lekkage heeft in huis. Vroeger kwam er veel hak en breekwerk te pas bij het opsporen van een lekkage. Tegenwoordig hoeft u alleen maar een gerenommeerd bedrijf op te zoeken en in te schakelen. Wij van BEAS lekkage Buro staan dag en nacht voor u klaar. Lekkage kan door veel verschillende factoren ontstaan. Veel voorkomende vormen van lekkage zijn; gaten die zijn ontstaan in uw dakbedekking of slijtage aan uw dakbedekking of het lood- en zinkwerk van uw dakgoot. Ontdekt u dat u daklekkage heeft opgelopen? Neem dan contact met ons op!
BEAS Lekkage Buro

 

24 uursservice

Na een hevige storm kunnen er dakpannen van uw dak afwaaien. Als er dakpannen missen, is de kans op daklekkage groter geworden. U heeft moet spoed een specialist nodig die uw dak snel kan repareren en de schade die u heeft opgelopen door de lekkage weer kan herstellen. Het maakt niet uit wanneer u ons inschakelt, wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u van dienst te zijn. Door onze 24 uursservice krijgt u altijd direct één van onze specialisten aan de lijn waarmee u een afspraak kan maken. In de meeste gevallen kunnen wij tussen de 30 en 60 minuten ter plaatse zijn.

Moderne technieken

Afhankelijk van het soort lekkage dat u heeft opgelopen, zetten wij speciale technieken in. Met de juiste technieken is een lekkage bij u in huis snel opgespoord en kunnen wij gemakkelijk voor u repareren. Doordat wij gericht weten waar de lekkage zich bevindt, hoeven wij geen onnodige schade te maken. Een aantal technieken die wij gebruiken om lekkage op te sporen zijn thermografie, endoscopie, kleuranalyse, rookgas detectie en nog veel meer technieken. Als u vragen heeft over één van de technieken of om een geval van lekkage te melden, kunt u ons bellen.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%

 

Werkgebied

BEAS Lekkage Buro heeft meerdere reparateurs in dienst en is werkzaam vanaf meerdere locaties, waardoor wij ons altijd bij u in de buurt aanwezig zijn. Met hoge voorrijkosten krijgt u dus nooit te maken.

Plaatsen

U kunt een beroep op ons doen in de onderstaande plaatsen. Woont u in een tussengelegen stad of dorp? Ook dan willen wij u graag van dienst zijn.

AmsterdamAmstelveenHilversumHoornBovenkarspelHuizenUtrechtDrontenLelystadDoornHooglandLarenDen Helder

Adres

BEAS Lekkage Buro
Hoofdkantoor:
Australiëlaan 11-13
3526AB Utrecht

Offerte aanvragen

Wij bij BEAS lekkage Buro, zitten al meer dan 20 jaar in het vak. Wij zijn bekend met de meest moderne technieken op het gebied van lekdetectie. Hierdoor zijn wij in staat om de lekkage erg snel en nauwkeurig op te sporen. Door onze 24 uur spoedservice zijn wij snel ter plaatse als u ons met spoed nodig heeft. Dit houdt in dat wij 24 uur op een dag en 7 dagen in de week beschikbaar zijn om u te kunnen helpen. Ook komt u nooit voor verrassingen te staan door onze scherpe prijzen en duidelijke afspraken. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan gerust een offerte aan, wij willen u altijd van dienst kunnen zijn!