Benz Loodgietersbedrijf

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9901!

U komt uw woning binnen en u ziet een enorme bruine natte vlek op uw plafond. Dat is een teken dat er zich ergens een lekkage bevindt. Dit kan ontstaan doordat uw dakleer niet meer helemaal intact is. In de loop der tijd kan uw dakleer slijten en kunnen er spleten en gaten gaan ontstaan in uw dakbedekking. Niet alleen door ouderdom ontstaat daklekkage. Als uw dakgoot of afvoer verstopt zit en het water op uw dak kan nergens heen vindt het water uiteindelijk wel een weg om binnen te komen.
Wij bij Benz hebben veel ervaring en hebben de oorzaak van een lekkage snel opgespoord. Het maakt niet uit of u ons over dag of in de nacht nodig heeft, u kunt ons met een spoedgeval altijd bereiken via 085 500 9901. Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse!
Benz Lekkage spoedservice

 

Altijd bereikbaar

Zoals u nu weet, kunt u ons altijd bereiken, dat houdt in dat wij 24/7 uur bereikbaar zijn. Als u ons belt, krijgt u altijd een werknemer aan de telefoon die verstand van zaken heeft en die u goed advies kan geven.

Dakreparatie

Het is veel voorkomend, vooral na een storm worden er veel meldingen gemaakt van lekkage. De dakbedekking van veel mensen is niet bestand tegen de harde wind van de storm. Ook na veel regenval, kan uw dak het begeven en komt het water met mondjesmaat naar binnen. Dan kunt u beter met spoed een loodgieter bellen. Wij zetten moderne technieken in waarmee wij het lek snel hebben gevonden. Repareren is geen moeilijke opgave meer voor ons, wij doen dit al bijna ons hele leven.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%

 

Werkgebied

Benz Loodgietersbedrijf is een erkend bedrijf met meerdere loodgieters in dienst. Benz is werkzaam vanaf meerdere locaties, hierdoor kunnen wij altijd binnen een uur voor uw deur staan.

Plaatsen

U kunt een beroep op ons doen in de onderstaande plaatsen. Woont u in een tussengelegen stad of dorp? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

AalsmeerAmsterdamAssendelftBeverwijkSchagenHeilooUitgeestNaardenUithoornVolendamZantvoortHoofddorpIjmuiden

Adres

Benz Loodgietersbedrijf
Hoofdkantoor:
Evertweertsstraat 78
1069EB Amsterdam

Over ons

Wij bij Benz hebben veel ervaring en zitten al vele jaren in het loodgieters vak. Wij kunnen bij wijze van spreken een lekkage verhelpen met onze ogen dicht. Ook hebben wij het nieuwste van het nieuwste aan techniek. Dat helpt ons om de lekkage nog sneller te lokaliseren. Dat betekent ook dat er geen hak en breekwerk bij te pas hoeft te komen.

Contact

Bent u benieuwd naar onze tarieven of naar onze werkzaamheden? Dan kunt u op de site kijken of ons bereiken via 085 500 9901, onze werknemers willen u altijd wel te woord staan.