De Haas lekkage specialist

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9905!

Het water druipt langzaam langs uw muren naar beneden, u heeft last van een hardnekkige lekkage. Bij een lekkage en zeker bij een daklekkage is het noodzaak dat u er snel wat aan laat doen. De kleinschalige ellende kan snel uitgroeien tot een heuse nachtmerrie. Op het moment dat u er achter komt dat u een lekkage heeft in huis dan belt u zo snel mogelijk met lekkagespecialist De Haas. Wij kunnen de problemen namelijk snel en duurzaam repareren tegen een scherpe prijs. U hoeft alleen met ons te bellen en ons in te schakelen. In de meeste gevallen zijn wij binnen een half uur ter plaatse. U kunt ons dag en nacht bereiken bij calamiteiten op het nummer 085 500 9905
De Haas lekkage spoedservice

 

24 uurs spoedservice

Heeft u met spoed een specialist nodig die u kan helpen het lek te vinden en te dichten? Dan kunt u De Haas inschakelen. U kunt ons dag en nacht bereiken door onze gemakkelijke 24 uurs spoedservice. Heeft uw klus spoed? Dan adviseren wij u te bellen naar 085 500 9905. U kunt ons ook bereiken als u advies nodig heeft of voor een klus waar geen haast achter zit.

Een lek dak

Vaak komt u er pas veel te laat achter dat u kampt met een lek dak. Bij daklekkage moet er veel gerepareerd en vervangen worden. Hoe langer het duurt voordat er wat aan gedaan wordt, hoe meer schade u op loopt. Uw eventuele dakisolatie kan snel gaan schimmelen en gaat rotten. Water verspreid zich snel en hoe eerder het water gestopt wordt, hoe minder schade u lijdt. Een daklekkage kan veel oorzaken hebben, zo kan er door een afgewaaide of scheef zittende dakpannen, een verstopte dakgoot en afvoer, scheuren of gaten in uw dakleer lekkage ontstaan.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

 

Werkgebied

De Haas lekkage specialist is actief in de regio Noord-Brabant. Wij hebben meerdere loodgieters in dienst en kunnen u hierdoor ook erg snel van dienst zijn. Met hoge voorrijkosten krijgt u dus nooit te maken.

Plaatsen

Woont u in de regio Noord-Brabant dan kunnen wij u van dienst zijn. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op.

BoxtelBredaDongenGoirleOosterhoutRosmalenTilburgVlijmenVughtWaalwijkDongenMadeOisterwijk

Adres

De Haas lekkage specialist
Hoofdkantoor:
Frankrijkstraat 7B
5171PR Kaatsheuvel

Uneto-Vni gecertificeerd

Wij zijn Uneto-Vni gecertificeerd, dit houdt in dat wij werken aan het bevorderen van onze kwaliteit, door het toepassen van de nieuwste technieken. Wanneer u een vakman nodig heeft dan wilt u er zeker van zijn dat u te maken heeft met een erkende lekkagespecialist. Doordat wij het Uneto-Vni certificaat dragen weet u zich verzekerd van een vakman met kennis van zaken. Wij staan voor u klaar met een duidelijk advies en snelle service.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? Dan kunt u gratis een offerte aanvragen. Nadat u dit heeft gedaan kunt u ze gaan vergelijken, wij willen u graag van dienst kunnen zijn!