Lek Detec, specialisten in lekdetectie

24uur per dag beschikbaar

Lekkageproblemen zijn nooit leuk of het nu een gaslek of een waterlek betreft. Deze nare gaatjes zijn altijd moeilijk te vinden. De experts van Lek Detec helpen u hier echter graag mee. Voor de lekdetectie heeft Lek Detec diverse methoden die ingezet kunnen worden om het probleem voor u zo prettig mogelijk af te handelen. Heeft u last van lekkage? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met onze jarenlange ervaring.

Kostenbesparing

Alle lekdetecties van Lek Detec bieden wij aan voor een vaste prijs. Deze totaalprijs is inclusief lekdetectie, reiskosten en de inzet van apparatuur. Bovendien krijgt u een uitgebreid meetrapport waarin staat waar het probleem ontstaan is en hoe dit wordt opgelost. Op deze manier komt u bij ons nooit bedrogen uit.

Lek Detec specialist

 

Overlastvrij

Wij maken gebruik van de modernste technieken, waaronder ultrasone lekdetectie, traceergas-detectie en grondradardetectie. Veel andere bedrijven gebruiken nog steeds traditionele methoden om een gaslek op te sporen, maar door onze methoden van gaslekdetectie kunnen wij dit zonder hak- en breekwerk oplossen. Dit bespaart een hoop schade en een hoop extra kosten. Ook zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van geluid, rommel en stress. Zo lossen wij uw lekkage zo snel mogelijk en zonder onnodige overlast op.

Altijd bereikbaar

Om te zorgen dat de oorzaak van uw lekkage zo snel mogelijk gevonden en opgelost is heeft Lek Detec een 24-uurs service. U kunt ons altijd bereiken. Wij staan zo snel mogelijk op de stoep met de meest geavanceerde methoden om u uit de brand, of wellicht uit het water, te redden.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%

 

Werkgebied

Lek Detec opereert in heel Nederland vanuit diverse vestigingen. Wij kunnen dus altijd snel en voor een scherpe prijs ter plaatse zijn. Wij hanteren één vaste prijs waarbij de reiskosten inbegrepen zijn.

Plaatsen

Heeft u last van lekkage en woont u in een van de onderstaande plaatsen of daar dichtbij? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u snel, deskundig en met zo min mogelijk overlast.

LeeuwardenGroningenSneekHeerenveenAssenBaarnKerkradeSteenwijkStaphorstTerneuzenUtrechtPeize

Adres

Lek Detec
Hoofdkantoor:
Professor Molkenboerstraat 22
6524RP Nijmegen

Geen rompslomp met de verzekering

Als u een goede opstalverzekering heeft zal de verzekeraar zeker blij zijn met de methoden die wij hanteren. Door onze lekdetectie blijft de schade van de lekkage, die in andere gevallen gedaan zou worden, achterwege. Hierdoor hoeft u geen vervelende telefoontjes met de verzekeraar te plegen om de schade te vergoeden.

Overal bereikbaar

Het hoofdkantoor van Lek Detec is gevestigd in Gelderland. Echter, wij beschikken over diverse kantoren in Nederland. Dus waar u ook woont, wij kunnen u altijd helpen om van uw lekkage af te komen. Bent u dus de dupe geworden van lekkage, neem snel contact met ons op zodat wij u, waar dan ook in Nederland, zo snel en prettig mogelijk kunnen helpen uw schaapjes weer op het droge te krijgen.