Van Genabeek lekkage dienst

Spoedgeval? Neem dan snel contact!

U komt ‘s ochtends beneden en het water ligt overal op de vloer. Er zit ergens een lekkage in uw leidingen. Zelf kunt u er niet helemaal achter komen waar de lekkage zich bevindt. Het is verstandig in zo’n geval contact met ons op te nemen. Wij kunnen u namelijk van dienst zijn als u met een lekkage thuis zit, of het nou daklekkage, of een leidinglekkage betreft. Als u belt zult u altijd een lekkage specialist aan de lijn krijgen die verstand heeft van het oplossen van lekkages. Heeft u een afspraak gemaakt met onze specialist, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Met onze nieuwste lekdetectie apparatuur, hebben wij de lekkage snel gevonden.
Van Genabeek lekkage spoedservice

 

24 uur per dag bereikbaar

Heeft u te maken met een lekkage? Of het een daklekkage is dat wordt veroorzaakt door missende dakpannen, een scheur of gat in uw dakleer of door een gesprongen leiding. Voor deze calamiteiten, kunt u ons dag en nacht bereiken. Wij bij Van Genabeek zijn 24 uur per dak bereikbaar, ook in het weekend! Wij staan altijd voor u klaar en als wij een melding van u krijgen, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe.

Lekkage herstellen

Een lekkage is erg vervelend, u wilt dat deze zo snel mogelijk door een expert wordt gerepareerd. Als u met een lekkage zit, staan wij voor u klaar. Met onze nieuwste technieken van lek detectie, is het vinden van een lek geen grote klus meer. Er zitten veel voordelen aan de nieuwe technieken van lekdetectie, zo komt er weinig hak- en breekwerk bij te pas, ook bij veel waterschade kan het lek gevonden worden en dat geeft minder stress.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%

 

Werkgebied

Van Genabeek lekkage dienst heeft meerdere reparateurs in dienst en is werkzaam vanaf meerdere locaties. Hierdoor kunnen wij altijd bij u in de buurt aanwezig zijn. Door onze 24 uur spoedservice staan wij binnen een uur al bij u voor de deur.

Plaatsen

U kunt een beroep op ons doen in de onderstaande plaatsen. Woont u in een tussengelegen stad of dorp? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

BoxtelBredaDongenGoirleOosterhoutRosmalenTilburgVlijmenVughtWaalwijkDongenMadeOisterwijk

Adres

Van Genabeek lekkage dienst
Hoofdkantoor:
De Beverspijken 23
5221EE Den Bosch

Meer dan 20 jaar ervaring

Met onze 20 jaar aan ervaring, hebben wij heel wat technieken onder de knie gekregen voor het vinden en het repareren van een lek. Veel generaties hebben bij ons in dienst gezeten en hebben hun kennis ook doorgeven aan onze jonge medewerkers. Bij ons werken er daarom alleen mensen met veel ervaring. Heeft u daarom hulp nodig en wilt u dat alles netjes wordt afgewerkt? Dan kunt u ons het beste inschakelen.

Contact

Heeft u thuis ook last van lekkage? Of wilt u weten hoe onze diensten werken? Dan kunt u gerust contact met ons op te nemen door bijvoorbeeld een gratis offerte aan te vragen. Nadat u dit heeft gedaan willen wij u graag van dienst zijn!