Camera inspectie

Camera inspectie

Wanneer u het vermoeden hebt dat er lekkage in uw riool zit, dan moet ik snel worden opgelost. De schade kan enorm toenemen. Vroeger was de techniek nog niet zo ver, maar tegenwoordig kan met een camera het riool worden geïnspecteerd. Op die manier is het niet nodig om het hele riool open te breken. Zo kan de lekkage effectief worden aangepakt. Hieronder kunt u lezen wat aanwijzingen zijn voor problemen met uw riool.

Verstopte afvoer

Als uw afvoer verstopt zit, dan kan het water niet goed wegkomen. Er zit dan een blokkade waar het water niet doorheen kan komen. Zo stijgt het water in uw wasbak, douchecabine of toilet. Dit wijst op problemen in uw riolering. Als u al lange tijd last hebt van verstopping, dan kan er lekkage ontstaan. Als uw afvoer zit verstopt, dan krijgt u wellicht van lekkage. Daarom is het belangrijk dat u bij de eerste tekenen van een verstopping actie onderneemt.

Aanwijzingen van lekkage buitenshuis

Ook buitenshuis kunt u aanwijzingen vinden van lekkage in uw riool. Als u last hebt van een rioollucht die rondom uw woning hangt, of wanneer delen van uw tuin of straat verzakken. Dan hebt u niet direct het idee dat u lekkage in uw riool hebt. Maar dit zijn wel aanwijzingen van lekkage in uw riool. Het is verstandig om bij verzakking van uw tuin of straat gelijk actie te ondernemen. U wilt natuurlijk niet dat de schade oploopt. Want op dat moment lopen de kosten ook aanzienlijk op.

Lekkage

Wij kunnen concluderen dat lekkage ontzettend vervelend is, maar gelukkig is het tegenwoordig eenvoudiger om lekkage te ontdekken. Door gebruik te maken van camera inspectie kunt u de oorzaak van de lekkage eenvoudig vinden.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.