De Mol Loodgietersbedrijf

De Mol Lekkageservice

De Mol Lekkageservice
★★★★
Op basis van 23 beoordelingen
De Mol Lekkageservice heeft jarenlange ervaring op het gebied van lekkage. Heeft u ook last van lekkage maar weet u niet waar het vandaan komt? Geen paniek, onze medewerkers hebben meerdere methodes om de lek op te sporen. Hieronder leest u een aantal.
  • Door middel van infrarood
  • Door middel van een endoscoop
  • Door middel van de rookproef

Lekkage Flevoland

Direct contact met een vakman uit uw buurt!

Het hebben van een lekkage in huis is altijd vervelend. Gelukkig hoeft u echter geen last te blijven houden van natte muren en een druppend plafond. Kwieq helpt u namelijk aan specialisten in Flevoland, die klaar staan om uw lekkageprobleem vakkundig aan te pakken. Ze dichten het lek, en zorgen daarna voor nieuwe dakgoten en dakbedekking. Heeft u een professional nodig in Flevoland? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op via het formulier.

Vochtproblemen

Heeft u last van vochtproblemen? Laat de vakspecialisten dan naar uw dakbedekking en regenpijp kijken. Door nauwkeurig te detecteren waar de natte plek zich bevindt, kunnen ze in no-time uw vochtproblemen verhelpen. Indien uw regenpijp verstopt zit (een vaak voorkomend probleem), ontstoppen ze deze op professionele wijze voor u!

24/7 service

24 uurs lekkage service
Voor de vakmensen maakt het niet uit om wat voor soort lekkage het gaat: een daklekkage of een lekkage binnenshuis. Denk bij problemen binnen in huis aan een lek in uw badkamer, kelder of verwarming. De aan ons gelieerde specialisten hebben allen jarenlange ervaring in hun sector en weten hierdoor iedere klus tot een fantastisch eindresultaat op te leveren. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week. Dat is wel zo’n prettige wetenschap!

Daklekkage

Daklekkage
Het meest voorkomende lekkageprobleem is die aan uw dak. Doordat uw dakbedekking en dakgoten lek zijn, laten ze sneller water toe waardoor u al snel waterschade zal ondervinden. Onze vakmannen weten gelukkig precies hoe ze door lekdetectie de daklekkage op moeten speuren. Vervolgens repareren of vervangen ze het dakleer en installeren ze nieuwe dakbedekking. U kunt hierbij gaan voor handige zinken dakgoten. Dat zijn robuust en gaan lang mee.
 

Lekkage zelf opsporen

Het opsporen van lekkages dient u in veel gevallen over te laten aan een erkend loodgieter of dakdekker uit Flevoland. Deze kunnen met behulp van geavanceerde lekdetectie het probleem met de dakbedekking of waterleiding achterhalen. Wilt u zelf de lekkage opsporen? Dan dient u met name te kijken naar vochtplekken, roest en kalkaanslag. Dit zijn de meest voorkomende tekenen van een lek. Hebt u een lekkage ontdekt? Wij helpen u graag om deze te verhelpen.

Lekkage in de badkamer

lekdetectie badkamer
Voor het opsporen van lekkages in de badkamer zijn diverse speciale methoden geschikt. Het is echter ook mogelijk om eerst zelf aan de slag te gaan om de oorzaak op te sporen. Ga met een aardappelschilmesje de voegen, kitranden, rozetten en tegels bij langs, en controleer deze op afbrokkeling, vocht en beschadiging. Hebt u de locatie gevonden? Laat dan een erkend loodgieter de badkamer wand of –vloer doorbreken en de desbetreffende waterleiding repareren.

Lekkende kraan

kraan lekt Flevoland
Waar een lekkende kraan in eerste instantie alleen een irritant geluid vormt, kan dit op de lange termijn echter ook zorgen voor een hoge waterrekening. Laat een lekkende kraan daarom niet lopen, maar vervang zo snel mogelijk het kraanleertje, en verwijder eventuele kalkaanslag. Deze klus is relatief eenvoudig zelf uit te voeren. Hebt u behoefte aan hulp? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen en een professional komt spoedig naar u toe.
 

Lekkage plafond

Een lekkend plafond kan het gevolg zijn van diverse oorzaken. De meest gebruikelijke oorzaak voor een plafondlekkage is een verschoven dakbedekking. Met behulp van rookgasdetectie als lekdetectie methode helpen onze professionals uit Flevoland u graag met het opsporen van de exacte positie van het lek. Een andere oorzaak is een lekkage van de badkamer waterleiding. Ook hiervoor hebben onze experts diverse opsporingstechnieken ter hun beschikking. Wij zijn u graag van dienst!

lekkage-offerte

Vakmannen uit Flevoland vergelijken

Dankzij onze service ontvangt u offertes van diverse specialistische bedrijven in Flevoland. Vul het contactformulier in en u ontvangt de verschillende voorstellen. Zo vergelijkt u 24 uur per dag en 7 dagen per week voorstellen, om zo te besparen op den totaalkosten. Betreft het een spoedgeval? Geef dit dan aan in uw omschrijving. Uw aanvraag zal in dat geval extra snel worden behandeld. Kwieq: u zit er snel weer droogjes bij!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.