De Mol Loodgietersbedrijf

De Mol Lekkageservice

De Mol Lekkageservice
★★★★
Op basis van 23 beoordelingen
De Mol Lekkageservice heeft jarenlange ervaring op het gebied van lekkage. Heeft u ook last van lekkage maar weet u niet waar het vandaan komt? Geen paniek, onze medewerkers hebben meerdere methodes om de lek op te sporen. Hieronder leest u een aantal.
  • Door middel van infrarood
  • Door middel van een endoscoop
  • Door middel van de rookproef

Lekkage Flevoland

Direct contact met een vakman uit uw buurt!

Het kan gebeuren dat uw dakbedekking gaat lekken. De oorzaak hiervan kan een gat in de dakbedekking zijn. Dit probleem komt vaak voor. Indien u hier last van heeft dan is het prettig dat u de situatie snel weer onder controle krijgt. Op zo’n moment richt u zich tot een vakman. Wij werken samen met diverse gerenommeerde lekkagespecialisten uit Flevoland. Indien u het contactformulier invult dan brengen wij u spoedig in contact met meerdere bedrijven bij u uit de buurt zodat de problemen snel worden opgelost. Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend, wij staan 24 uur per dag voor u klaar en horen graag van u!

24 uur per dag

24 uur per dag
Wij staan dag en nacht voor u klaar. Het maakt ons niet uit hoe laat u met een lekkage of probleem aan uw dakgoten zit. Wij zijn te allen tijde bereikbaar om een specialist uit Flevoland voor u te vinden. Zo wordt u altijd snel geholpen met uw daklekkage of met het gat in uw dakbedekking. U hoeft geen tijd en veiligheid in te leveren door zonder het juiste materiaal proberen een lekkage te dichten of u dakbedekking te repareren. Wij hebben professionals uit Flevoland die over alle materialen beschikken om lekkages, dakgoten en uw dakbedekking te repareren.

Daklekkage

Daklekkage
De meeste voorkomende oorzaak van lekkage zijn verstopte dakgoten. Met verstopte dakgoten kan het water geen gebruik maken van de regenpijp om weg te stromen. Als de afvoer zo verstopt zit, zal het water op uw dak blijven staan, hierdoor kan op den duur een lekkage of kapotte dakbedekking ontstaan. Dakleer kan beschadigd zijn en lekkage geven. Laat uw dakbedekking en dakgoten daarom geregeld op beschadiging en verstopping inspecteren door een vakman uit Flevoland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eens een offerte aan!

 

Lekdetectie specialist uit Flevoland

Tegenwoordig hoeft lekdetectie geen lastig karwei meer te zijn. Wij hebben enkel bedrijven die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Het openbreken van uw woning is niet meer nodig voor het vinden van de lekkage. Wij kunnen ons nog goed herinneren hoe dat bij onze grootouders ging. Moderne technologie heeft ervoor gezorgd dat wij nu met behulp van bijvoorbeeld thermografie en kleine camera’s een lekkage kunnen opsporen. Bij thermografie wordt met infrarood licht aan lekdetectie gedaan. De schade wat u nu heeft is minimaal. Ook het zinken gedeelte van uw dakgoten is een kwetsbare plaats waar vaak lekkage ontstaat. Laat u dakgoten en dakbedekking repareren door een specialist uit Flevoland.
 

Lekkage zelf opsporen

Lekkage opsporen
Voor het opsporen van lekkages is er vaak minder hak- en breekwerk nodig dan onze klanten uit Flevoland denken. Voor het opsporen van een lekkage in de badkamer hebt u bijvoorbeeld alleen een aardappelschilmesje nodig. Controleer achtereenvolgens de voegen, tegels, kitranden en rozetten op roest, kalkaanslag, vochtplekken of afbrokkeling en vaak kunt u het lek zo zelf achterhalen. Een specialist uit ons netwerk kan vervolgens het probleem voor u verhelpen.

Lekkage plafond

lekkage plafond Flevoland
Door problemen met de dakbedekking kan het gebeuren dat u te maken krijgt met een lekkage van het plafond. In het meeste geval wordt dit veroorzaakt door een verschoven dakbedekking tijdens een herfst- of winterstorm. Met behulp van rookgasdetectie kan onze professional uit Flevoland het lek lokaliseren en het dak repareren. Bent u benieuwd naar de kosten voor deze lekdetectie? Via het contactformulier vraagt u eenvoudig offertes aan van specialisten uit Flevoland.

Lekkage badkamer

lekkage badkamer
Wanneer het zelf opsporen van de lekkage in de badkamer niet gelukt is, dan raden wij aan contact op te nemen met lekdetectie professionals. Deze kunnen met behulp van geavanceerde lekdetectie technieken de exacte locatie van de lekkage achterhalen, zonder dat zij hiervoor de gehele wand moeten afbreken. Zo maakt men bijvoorbeeld gebruik van ultrasone lekdetectie. Vervolgens kan op de juiste plek de muur opengebroken worden, en het lek verholpen.

Lekkende kraan

kraan lekkage
Door veelvuldig gebruik van de kraan kan het voorkomen dat deze naar verloop van tijd gaat lekken. Een lekkende kraan lijkt een klein probleem, maar kan onder andere een zeer hoge waterrekening tot gevolg hebben. Een lekkende kraan kunt u zelf oplossen door het kraanleertje te vervangen en de kalkaanslag te verwijderen. Hebt u hulp nodig bij het oplossen van een lekkende kraan? Vul dan ons contactformulier in en wij helpen spoedig.
 
lekkage-offerte

Direct contact

Voor een goed overzicht van vakkundige specialisten uit Flevoland kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen u tot vijf lekkage specialisten met de scherpste aanbiedingen uit Flevoland zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U bent nergens aan verplicht door een offerte aan te vragen en het kost u helemaal niets. Indien haast geboden is, wilt u dit dan aangeven in het formulier? Wij zullen uw aanvraag extra snel in behandeling nemen. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.