De Leeuw Lekkageservice

De Leeuw Lekdetectie

De Leeuw Lekdetectie
★★★★★
Op basis van 39 beoordelingen

De Leeuw Lekdetectie heeft 15 jaar ervaring op het gebied van lekkage. De vakmannen verrichten hun werk erg snel en het wordt ook nog eens erg nauwkeurig uitgevoerd. De lekkages sporen wij erg gemakkelijk op door middel van een aantal methodes, hierdoor hoeven er ook geen muren meer gebroken worden.

Lekkage Gelderland

Direct contact met een vakman uit uw buurt!

Lekkage is een veel voorkomend probleem. Het kan ontstaan door bijvoorbeeld slijtage van uw dakbedekking of het lood- en zinkwerk van uw dakgoten. Er kunnen gaten ontstaan in uw dakbedekking waardoor het water door uw dakbedekking heen lekt. Om uw lekkage snel en vakkundig te laten herstellen hebben wij een aantal specialisten geselecteerd in Gelderland. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en horen graag wat wij voor u kunnen betekenen!

24 uurs dienstverlening

Gelderland 24 uursservice
In de omgeving van Gelderland werken wij samen met specialisten die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar zijn. Wij hebben in de omgeving van Gelderland de beste installateurs voor u geselecteerd die ervoor zorgen dat uw lekkage snel wordt verholpen. Zo hoeft u zelf niet het dak op te klimmen om te kijken wat er mis is met uw dakbedekking of dakgoten. Wij bieden u de mogelijkheid om snel en vrijblijvend in contact te komen met verschillende lekkagespecialisten in de buurt van Gelderland.

Daklekkage en dakgoten

Dakgoten verstopt of daklekkage
Gaten in uw dakleer of verstopte dakgoten zijn een van de meeste oorzaken van lekkage. Als uw dakgoten zijn verstopt kan er geen water worden afgevoerd door de regenpijp. Hierdoor blijft het water op uw dak staan. Het is daarom belangrijk om uw dakleer, dakgoten en het lood- en zinkwerk op uw dak regelmatig te laten controleren. Misschien is uw dakleer aan vervanging toe of zit er een lek in het dakleer wat eenvoudig valt op te lossen.

 

Lekdetectie

Wij hebben voor u de beste lekdetectie specialisten in de omgeving van Gelderland geselecteerd. Zo kunt u er eenvoudig achterkomen waar de oorzaak van de lekkage zit. Het is vaak niet nodig om uw muur open te breken om er achter te komen waar de lekkage zit. Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van thermografische lekdetectie. Dan wordt er met behulp van infrarood licht lekkages opgespoord.

Lekkage zelf opsporen

Als het vermoedelijke lek op een moeilijk te bereiken plaats zit kan er gebruik worden gemaakt van een kleine camera aan een slangetje. Zo heeft u weinig last van schade aan uw muur.
Vermoedt u dat er een lekkage is ontstaan in de waterleiding? Het is mogelijk om deze zelf op te sporen zonder hak- of breekwerk. Controleer eerst alle zichtbare leidingen op vocht, roest en kalksporen. Ga vervolgens de leidingen bij de cv-ketel of bereikbare waterleiding van de vloerverwarming na. Hebt u niets gevonden? Dan zal er gebruik moeten worden gemaakt van geavanceerdere lekdetectie technieken. Onze specialist uit Gelderland helpt u hierbij met alle plezier.

Lekkage badkamer

badkamer lekkage
Een lek in de badkamer kan op diverse manieren ontstaan. Met name bij de douche of douchecabine komt regelmatig lekkage voor. Wilt u de exacte locatie van het probleem achterhalen? Controleer dan onder andere de voegen, tegels en rozetten op vochtplekken en beschadigingen. Hiervoor hebt u alleen een aardappelmesje nodig. Hebt u hulp nodig bij het opsporen of verhelpen van het probleem? Neem dan contact op met een specialist.

Lekkende kraan

lekkende kraan
Een lekkende kraan zorgt zowel voor overlast als een verspilling van water. Gelukkig is het relatief eenvoudig om zelf de kraan te repareren. Zorg ervoor dat u voordat u begint met de klus de hoofdkraan van de waterleiding uitschakelt. Haal vervolgens de knop van de kraan en draai het moertje van het kraanleer los. Verwijder eventueel kalkaanslag, en vervang het kraanleertje. In de meeste gevallen is dit voldoende om het lekken te stoppen.
 

Lekkage plafond

Wanneer er een scheur ontstaat in de dakbedekking, dan zult u dit niet direct opmerken. Pas als er bij een regenbui water door het plafond zakt, wordt meestal de lekkage van de dakbedekking achterhaald. Het lastige hierbij is dat vrijwel geen enkele woning in Gelderland waterpas staat. U zult dus niet één op één de locatie van het lek kunnen opsporen. Onze lekdetectie specialisten zijn u hierbij graag van dienst.

lekkage offerte

Direct contact met vakmannen uit Gelderland

Wij zijn een online platform die vraag en aanbod bij elkaar brengen. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend maximaal vijf offertes aanvragen en het aanbod eenvoudig vergelijken. Zo krijgt u een goed beeld van de prijs – kwaliteit verhouding en kunt u een goede keuze maken. Betreft het een spoedgeval? Geef dit dan aan, dan zullen wij uw aanvraag nog sneller verwerken. Uw lekkage is snel verleden tijd met Kwieq!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.