De Leeuw Lekkageservice

De Leeuw Lekdetectie

De Leeuw Lekdetectie
★★★★★
Op basis van 39 beoordelingen

De Leeuw Lekdetectie heeft 15 jaar ervaring op het gebied van lekkage. De vakmannen verrichten hun werk erg snel en het wordt ook nog eens erg nauwkeurig uitgevoerd. De lekkages sporen wij erg gemakkelijk op door middel van een aantal methodes, hierdoor hoeven er ook geen muren meer gebroken worden.

Lekkage Gelderland

Direct contact met een vakman uit uw buurt!

Het is ontzettend vervelend als u ’s ochtends beneden komt er een grote plas water in de bijkeuken ligt. Waarschijnlijk heeft u in dat geval last van daklekkage. Een vervelend probleem dat veel schade kan veroorzaken. Het probleem kan ontstaan bij de regenpijp, het dakleer of de nok van het dak. Als u snel een specialist uit Gelderland inschakelt, dan kunt u de schade beperken. Direct hulp nodig? De lekkagespecialisten komen direct bij u langs om de problemen te verhelpen!

24 uurs dienstverlening

24 uursservice
Daklekkage valt niet te plannen en komt altijd op een ongelegen moment. Een kleine vochtplek kan zich snel uitbreiden en de situatie kan snel verslechteren. Als u in uw hele woning emmers heeft staan om het water op te vangen dan is het onmogelijk om normaal te leven in uw huis. In dergelijke gevallen biedt onze 24 uurservice uitkomst! Een expert is snel bij u om de mankementen te verhelpen. Zij controleren uw dak op zwakke punten en herstellen de schade.

Daklekkage en dakgoten

Daklekkage of dakgoten verstopt
Het is verstandig om regelmatig uw dakgoten te controleren op verstopping, zo voorkomt u daklekkage. In de zinken dakgoten kunnen bladeren zich ophopen waardoor het water niet meer weg kan lopen. Ook uw dakleer moet regelmatig gecontroleerd worden. Door een kleine scheur kan er al veel water door het dakleer heen lopen. Op die manier ontstaat lekkage. Het is ook mogelijk om een vakman uit Gelderland in te schakelen voor de periodieke controle.
 

Lekdetectie

Met lekdetectie is het mogelijk om lekkage in bijvoorbeeld uw muren op te sporen. Als de oorzaak van de lekkage zich moeilijk laat achterhalen dan biedt lekdetectie uitkomst. Door de inzet van moderne apparatuur achterhalen wij zonder sloopwerk waar de lekkage zich bevindt. Op deze manier kan er adequaat worden ingegrepen. Op die manier voorkomt u toekomstige vochtproblemen.

Lekkage opsporen

Voor het opsporen van lekkages zijn er diverse geavanceerde technieken mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan lekdetectie door ultrasone detectie of camera-inspectie. Om de kosten voor het opsporen van een lekkage enigszins te beperken kunt u dit ook zelf proberen. Hiervoor is het belangrijk dat u de betreffende onderdelen controleert op vocht, roest, of kalkaanslag, de belangrijkste indicatoren van lekkage. Heeft u de locatie achterhaald? Laat een professional dan het probleem verhelpen.

Lekkage in de badkamer

lekdetectie badkamer
De meeste lekkages komen voor in de badkamer. Zo springt er regelmatig een waterleiding bij de douche, of ontstaat er slijtage in de riolering door veelvuldig gebruik. Wat de oorzaak van de badkamer lekkage ook is, het is zaak dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt. Via het contactformulier op deze site komt u eenvoudig en snel in contact met diverse specialisten uit Gelderland die u met alle plezier van dienst zijn.

Lekkende kraan

kraan lekt Gelderland
Heeft u last van een lekkende kraan? Vervang dan het kraanleertje en verwijder eventueel kalkaanslag. Deze klus is relatief eenvoudig: draai ten eerste de hoofdkraan uit, en verwijder de kraandop. Schroef vervolgens het moertje van het kraanleertje los, en vervang deze door een nieuwe. Houdt hiermee het lekken van de kraan niet op? Zet dan een nieuwe pakking in het kraanhuis. Uw lekkende kraan is weer zo goed als nieuw.
 

Lekkage plafond

Een lekkage in het plafond is meestal het gevolg van een probleem met de waterleidingen van de badkamer. Een andere veelvoorkomende oorzaak is een verschoven dakbedekking. Doordat gebouwen in Gelderland niet altijd waterpas staan, dient u een dergelijke lekkage te achterhalen met behulp van rookgasdetectie. Is het opsporen van het lek gelukt? Dan zal de specialist vervolgens de dakbedekking repareren, waardoor u snel weer van een optimaal wooncomfort geniet.

lekkage offerte

Direct contact

Wilt u direct contact met een vakman uit Gelderland of wilt u meer informatie? Vult u dan het contactformulier in. Snelheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zorgen ervoor dat u snel van ons hoort. De dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend. Wij horen graag van u!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.