De Vlieger Lekkageservice

De Vlieger Lekkageherstel

De Vlieger Lekkageherstel

★★★★
Op basis van 34 beoordelingen

De Vlieger Lekkageherstel heeft al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van lekkage. Een lekkage komt vaak voor op een moment wanneer we het niet verwachten. Op dat moment wilt u het probleem natuurlijk opgelost hebben. Door onze snelle service zijn wij u snel van dienst. Onze vakmannen zullen uw probleem erg vakkundig oplossen, geen zorgen dus.

Lekkage Heerenveen

Direct contact met een vakman uit uw buurt!

Van lekkage wilt u zo snel mogelijk verholpen zien. Een lekkend dak kan voor behoorlijk wat problemen zorgen, doordat het soms moeilijk te zien is waar de lekkage vandaan komt. Uw dakgoten zitten verstopt, uw dakbedekking laat los of er is een andere oorzaak. De lekkage kan op een hele andere plek zitten dan waar het water verschijnt. Daarom is het verstandig om een vakman in te schakelen, een specialist beschikt over het juiste materiaal om op grote hoogte te werken. Kwieq brengt u direct in contact met meerdere vakmannen bij u uit de Heerenveen en nabije omgeving. Hierdoor zijn wij in staat om lekkages snel te verhelpen!

24 uursservice

24 uursservice
Lekkage komt voor in verschillende vormen en kan variëren qua ernst. Het valt helaas niet plannen, dus u zult net zien dat het op een ongelegen moment komt. Doordat onze specialisten in de nabije omgeving van Heerenveen zitten, zijn zij snel ter plaatse. Doordat onze vakmannen zijn voorzien van zeer uitgebreid materiaal kunnen zij gelijk aan de slag. Schakel onze specialisten in voor alle soorten lekkage in en rondom uw woning. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week! In de meeste gevallen zijn de specialisten binnen het uur ter plaatse om u van dienst te zijn.

Daklekkage

Daklekkage Heerenveen
Uw dak wordt aan vele weersomstandigheden blootgesteld. Om lekkage te voorkomen is het belangrijk om uw dakbedekking regelmatig te laten onderhouden. Als uw dakgoten verstopt zitten kan dit voor verstopping zorgen in de regenpijp. Het water blijft hierdoor op het dak staan, dit tast de dakbedekking aan. Het water kan ook omhoog kruipen tegen het daklood aan. Hierdoor stijgt het waterniveau in het lood waardoor er mogelijk kleine scheurtjes ontstaan. Zorg dat uw dakbedekking en dakgoten altijd in goede staat zijn.

 

Vochtproblemen

Door lekkage kunnen vochtproblemen ontstaan. Vochtproblemen herkent u door een muffe en bedompte geur, loslatend behang of stucwerk, vocht- en schimmelplekken of condens op de ramen. Als u last heeft van vocht is het belangrijk om uw woning goed te ventileren en een specialist uit Heerenveen in te schakelen. Het is van belang om een vochtmeting uit te laten voeren. Een vochtmeting is een effectieve methode om lekkages in uw woning op te sporen. Het is van groot belang dat elke lekkage zo snel mogelijk wordt gevonden en verholpen.

Tips om lekkage te voorkomen:

 • Zorg ervoor dat uw dakgoten leeg zijn
 • Zorg ervoor dat het lood- en zinkwerk van uw dakgoten en dakbedekking in orde is
 • Controleer regelmatig uw dakgoten en dakbedekking
 • Onderhoud uw woning regelmatig
 

Lekkage zelf opsporen

zelf lekkage opsporen
Een lekkage van de verwarming kunt u met enige handigheid zelf opsporen. Controleer eerst de waterdruk in de ketel. Staat deze onder de 1.8? Ontlucht dan de radiatoren, en vul vervolgens de verwarmingsketel bij. Controleer na een aantal dagen weer de druk, als deze is gezakt dient u de leidingen te controleren op vocht en verroesting, en deze indien nodig te laten repareren. Eén van onze specialisten uit Heerenveen helpt u graag.

Lekkage plafond

lekkage plafond
Wanneer tijdens een storm de dakbedekking verschuift, dan hoeft dit niet direct te leiden tot een lek van het plafond. Na verloop van tijd is het echter mogelijk dat het water zich langzaam een weg baant naar beneden, en zo door het plafond. Helaas staan de huizen in Heerenveen niet waterpas. Het opsporen van de lekkende dakbedekking kost daarom enige tijd. Met behulp van speciale lekdetectie methoden is dit gelukkig wel mogelijk.

Lekkage badkamer

badkamer lekkage Heerenveen
Wanneer er een lekkage in de badkamer ontstaat, dan kan dit leiden tot hoge kosten door de opgelopen waterschade. Wanneer u echter een opstalverzekering en/of een inboedelverzekering hebt afgesloten, dan zullen de geldelijke gevolgen van de lekkage redelijk beperkt blijven. Welke badkamer onderdelen vergoed worden is afhankelijk van de voorwaarden van uw verzekering. Vraag een expert uit uw regio om meer informatie of hulp bij het verhelpen van de waterschade.

Lekkende kraan

lekkende kraan Heerenveen
Een lekkende kraan heeft in eerste instantie weinig gevolgen, maar kan op de lange termijn uitlopen op een hoge waterrekening. Gelukkig is het relatief eenvoudig om de lekkende kraan te verhelpen. Vervang hiervoor het kraanleertje, en verwijder de ontstane kalkaanslag. Is dit niet voldoende om de lekkage op te lossen? Neem dan alsnog contact op met een expert via ons contactformulier, en wij zorgen dat u spoedig geholpen wordt door een professional bij u uit de buurt.
 
lekkage-offerte

Direct contact met specialisten uit Heerenveen

Snelheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij brengen u in contact met meerdere vakmannen uit Heerenveen en omgeving zodat de problemen op korte termijn verholpen zijn! U hebt bij ons de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Bekijk alle offertes op uw gemak en kies de specialist die u het best bevalt!

Bekijk werkgebied in Heerenveen
 • Oudeschoot
 • Heerenveen-Zuid
 • De Greiden
 • Heerenveen-Noord
 • Nijehaske
 • Jubbega
 • Skoatterwald
 • Heerenveen-Centrum
 • Hoornsterzwaag
 • Oranjewoud
 • De Knipe
 • De Heide
 • Nieuwehorne
 • Oudehorne
 • Tjalleberd
 • Mildam
 • Katlijk
 • Bontebok
 • De Akkers

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.