Hoe werkt Kwieq?

Hoe werkt Kwieq?

Wij maken het bedrijven en consumenten graag zo eenvoudig mogelijk. U zoekt een lekkage specialist, wij bieden u de oplossing aan. Doordat wij samenwerken met meerdere bedrijven in heel Nederland zijn wij altijd in staat om u een oplossing aan te dragen indien u die hardnekkige daklekkage verholpen wilt zien. De gelieerde bedrijven staan dag en nacht voor u klaar om u van dienst te zijn. Het aanvragen is in één minuut geregeld, wij zorgen dat de offerte wordt verzonden naar enkele vakmannen bij u uit de regio.

Stap 1. Offerte aanvragen

Door het offerteformulier in te vullen vraagt u in één keer meerdere offertes aan. Het aanvragen is eenvoudig en bovendien kosteloos en vrijblijvend. Wanneer u een volledige beschrijving van de werkzaamheden opgeeft dan de bedrijven in staat om u een offerte toe te sturen die perfect aansluit bij uw wensen.

Stap 2. Vergelijken

Nadat u een aanvraag heeft ingediend gaan de gelieerde lekkage specialisten voor u aan het werk. Er wordt een offerte opgesteld die naadloos aansluit bij uw wensen. In de meeste gevallen krijgt u nog dezelfde dag een reactie. Aan u om de aanbiedingen te vergelijken op prijs en kwaliteit.

Stap 3. Besparen

Wanneer u een goed beeld heeft van de kosten die gepaard gaan met de opdracht die u wilt laten uitvoeren kiest u het bedrijf uit die u het meest geschikt is. Niet alleen de prijs is van belang, ook de klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn aspecten die u mee kunt nemen in uw overweging.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.