Klantenervaringen

Onze ervaringen met klanten

★ ★ ★ ★ ★

“Informatie over nieuw dak”

Mijn echtgenoot en ik wilden alleen informatie over een nieuw dak, hiervoor hebben we offertes aangevraagd zodat we ze konden vergelijken. Het verbaasde ons heel erg dat we deze zo snel ontvingen. Erg bedankt voor deze snelle service!

Caroline StoppelenburgDen Haag

★ ★ ★ ★

“2Topservice!”

Topservice! Ik ben door erg vriendelijke dakdekkers geholpen. Ze werkten ook nog eens erg snel en nauwkeurig. Waardoor de schade van mijn bijkeuken beperkt is gebleven. Dit zal ik aan iedereen in mijn omgeving aanraden!

Inge AkkermanKrimpen aan den Ijssel


★ ★ ★ ★

“Offertes binnen no time”

Hier krijg je de beste service en erg snel ook. Je ontvangt binnen no time de offertes. Nadat wij de offertes binnen hebben gekregen zijn mijn vrouw en ik deze gaan vergelijken en hebben zo een keuze gemaakt. Twee dagen erna kregen wij al een gespecialiseerde dakdekker voor onze deur. We zijn erg blij met het eindresultaat.

 

Wouter JongsmaLeiden

★ ★ ★ ★ ★

“Volgelopen dakgoten”

Doordat ik mijn dakgoten niet goed heb gecontroleerd is deze vol gaan lopen. Gelukkig was ik nog net op tijd en heb ik gelijk om hulp gevraagd. Toen de specialisten bij me thuis kwamen hebben ze gekeken waar het probleem vandaan kwam, dit konden ze mij ook meteen vertellen. Ze hebben er ook gelijk wat aan kunnen doen. Wat een verschil, bedankt!

 

Wendy MeerNieuwerkerk aan den Ijssel


★ ★ ★

“Toe aan vervanging”

Echt een super service! Mijn dak was namelijk toe aan vervanging, daarom ben ik op zoek gegaan naar dakdekkers. Ik heb offertes vergeleken en na mijn keuze hebben de dakdekkers mij erg goed geholpen. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de kwaliteit ervan. Ik kan het iedereen aanraden!

Erik PostRotterdam

★ ★ ★ ★ ★

“Gaten in mijn dakbedekking”

Mijn complimenten aan de dakdekkers. Mijn dakbedekking was los gaan zitten en was dus niet heel meer. Ik was bang dat het helemaal verkeerd zou gaan, maar de dakdekkers hebben mij uit de brand geholpen. Ze hebben het gelukkig weten te herstellen. Ik zal ze de volgende keer gelijk bellen!

Hans van der VeenSchiedam


★ ★ ★ ★

“Snel en gratis”

De offertes die mijn vrouw en ik hebben aangevraagd, zijn in één dag binnengekomen. Deze specialisten hebben wij vergeleken en hebben een keuze gemaakt aan de hand van de offertes. Dit is allemaal heel snel en gratis gegaan. Ik zou her zeker aanraden aan mijn familie en vrienden.

 

Herman DekkerEnschede

★ ★ ★ ★ ★

“Offerte aanvragen”

Ons dak was toe aan vervanging, wij hebben daarom offertes aangevraagd. De volgende dag hebben wij al gelijk een aantal binnen gekregen. Daarom raad ik het zeker aan om hier een offerte aan te vragen. Het gaat er erg snel en na je keuze laten de experts je niet wachten, je hebt snel een dakdekker die je wil helpen.

 

Rutger BoogZoetermeer


★ ★ ★

“Infrarood”

Door middel van infrarood licht is de lekkage in mijn huis gevonden. Dit vond ik super, want je ziet zo iets niet vaak. De lekkage was ook erg snel gevonden. Als er nog eens iets aan mijn dak moet gebeuren, dan zou ik graag willen dat dezelfde dakdekkers mij helpen.

 

Angela BergkampAmsterdam

★ ★ ★ ★

“Kwaliteit”

Wij hebben goede ervaringen met de dakdekkers die ons geholpen hebben. Ze werkten erg snel en hebben goede kwaliteit geleverd.

 

Femke TimmerUtrecht

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.