De Vlieger Lekkageservice

De Vlieger Lekkageherstel

De Vlieger Lekkageherstel

★★★★
Op basis van 34 beoordelingen

De Vlieger Lekkageherstel heeft al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van lekkage. Een lekkage komt vaak voor op een moment wanneer we het niet verwachten. Op dat moment wilt u het probleem natuurlijk opgelost hebben. Door onze snelle service zijn wij u snel van dienst. Onze vakmannen zullen uw probleem erg vakkundig oplossen, geen zorgen dus.

Lekkage Leeuwarden

Direct contact met een vakman uit uw buurt!

Misschien heeft u nog nooit eerder te maken gehad met lekkage. In zo’n geval is het moeilijk in te schatten wat er moet gebeuren indien u hiermee te maken krijgt. Gelukkig biedt onze dienstverlening uitkomst. Wij brengen u op efficiënte wijze in contact met menig lekkage specialist bij u in de buurt. De gelieerde specialisten hebben ruime ervaring in het vakgebied en herstellen snel die hardnekkige lekkage of kapotte dakbedekking. Er zijn ontzettend veel oorzaken voor het ontstaan van een lekkage. Op basis van ervaring weten wij de oorzaak van de lekkage in de meeste gevallen snel te achterhalen. Op die manier is het lek snel weer gedicht. Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan door het formulier in te vullen. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

24 uursservice

24 uurs lekkage service
Wij hebben menig vakman uit Leeuwarden in het bestand staan. Indien u een aanvraag doet dan spelen wij die door naar enkele geschikte bedrijven. Alle deelnemende vakmannen verlenen 24 uurs spoedservice. Dat is wel zo prettig indien u acuut een vakman nodig heeft. Lekkage of een probleem met uw dakbedekking komt altijd ongelegen. Het is niet verstandig om zonder het juiste gereedschap een reparatie uit te voeren. Laat dat liever over aan een vakman die al het gereedschap heeft om alles veilig en vakkundig uit te voeren.

Daklekkage

Daklekkage
Er zijn vele oorzaken van daklekkage. Het dakleer van de dakbedekking kan kapot zijn gegaan doordat er water op het dat is blijven staan. Als uw dakgoten verstopt zijn blijft er water op het dak staan, dit tast het leer van de dakbedekking aan. Op die manier kan daklekkage ontstaan. Het is verstandig om de hulp in te schakelen van een deskundige op dit gebied. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw dakbedekking en dakgoten goed worden onderhouden. Hierdoor verkleint u de kans op een defect aan uw dak aanzienlijk en verlengt u de levensduur!

 

Vochtproblemen

Als u vochtproblemen heeft door lekkage dan is het verstandig om er een specialist bij te betrekken om de situatie in kaart te brengen. Wij adviseren u kosteloos over de mogelijkheden. Wilt u vochtproblemen verhelpen door uw regenpijp, dakbedekking of dakgoten te repareren? Maak dan gebruik van onze service en win vrijblijvend informatie in bij vakmannen bij u uit Leeuwarden. U herkent vochtproblemen aan de muffige geur, stucwerk en behang dat loslaat, vocht aan binnenkant van ramen en plekken met schimmel. Ventilatie is de eerste stap die u moet nemen, vervolgens doet u er goed aan om een specialist uit Leeuwarden in te schakelen. Er zal gemeten worden hoe vochtig het is en waar het vocht vandaan komt.

Om lekkage te voorkomen adviseren wij:

 • Uw dakgoten met regelmaat schoonmaken
 • Dakbedekking en dakgoten geregeld te controleren
 • Te controleren of het zink en lood van uw dakgoten aan de kwaliteit voldoen
 • Regelmatig onderhoud te plegen
 

Zelf de lekkage opsporen

lekkage opsporen Leeuwarden
Wanneer uw verwarming een storing vertoont, dan kan dit het gevolg zijn van een probleem met de waterdruk. Dit kunt u achterhalen door eerst de radiatoren te ontluchten en daarna de ketel bij te vullen tot 2.0 bar. Kijk na een aantal dagen of de waterdruk gezakt is onder de 1.8 bar. Is dit het geval? Controleer dan de leidingen op roest, kalkaanslag en vocht, en laat indien nodig de lekkage verhelpen door een loodgieter uit de buurt.

Lekkage in het plafond

plafond lekkage
Een lekkend plafond is meestal het gevolg van een verschoven dakbescherming. Omdat huizen in Leeuwarden niet altijd waterpas staan raden wij aan de exacte locatie van de lekkage te achterhalen met behulp van rookgasdetectie als lekdetectie methode. Door de lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen voorkomt u nadelige gevolgen zoals vochtplekken, schimmel of houtrot. Onze professionals helpen u graag met het opsporen en oplossen van de daklekkage.

Lekkage in de badkamer

badkamer lekkage opsporen
Voor het opsporen van een lekkage in de badkamer is in de meeste gevallen tevens weinig gereedschap en kennis nodig. Gebruik een aardappelschilmesje om vervolgens de voegen, tegels, kit randen en rozetten te controleren op slijtage en afbrokkeling. Kunt u het lek niet opsporen? Vraag dan een professional uit Leeuwarden om hulp. Deze kan met behulp van geavanceerde lekdetectie technieken de lekkage snel vinden, en vervolgens het probleem voor u verhelpen.

Lekkende kraan

kraan vervangen Leeuwarden
Ongeveer de helft van het aantal keer dat een lekkende kraan optreedt, is dit het gevolg van kalkaanslag bij de schroefdop, of het kraanleertje. Om de lekkende kraan te repareren hoeft u alleen dit leertje te vervangen en u geniet weer van een optimaal wooncomfort. Sluit voordat u aan de klus begint wel de hoofdkraan van de waterleiding af. Vul voor hulp van een expert bij deze taak ons contactformulier in met uw exacte wensen zodat u goed geholpen wordt.
 
lekkage-offerte

Direct contact met een vakman

Door het contactformulier in te vullen brengen wij u direct in contact met diverse bedrijven uit Leeuwarden. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Alle deelnemende vakmannen zijn geselecteerd op basis van strenge selectiecriteria. U wordt met zekerheid goed geholpen en bovendien bewijzen de deelnemende bedrijven dat vakwerk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend. Niet voor niets maken veel inwoners uit Leeuwarden gebruik van een aan Kwieq gelieerde lekkagespecialist voor reparatie, onderhoud en advies van de dakbedekking of dakgoten!

Bekijk werkgebied in Leeuwarden
 • t Vliet
 • Huizum
 • Teerns
 • Leeuwarden-Centrum - Binnenstad
 • Camminghaburen
 • Bilgaard & Havankpark en omgeving
 • Aldlân
 • Hempens
 • Zuiderburen
 • Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek
 • Vossepark & Helicon
 • Westeinde
 • Nijlân
 • Vrijheidswijk
 • Vogelwijk & Muziekwijk
 • Oldegalileën & Bloemenbuurt
 • Transvaalwijk & Rengerspark

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.