De lekkage specialist in Woerden

085 500 9910

085 500 9910

Installatiebedrijf Willem Langkamp

 • Lekkage? 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse
 • Scherpe tarieven
 • Lekdetectie

Installatiebedrijf Willem Langkamp is een expert in het opsporen en verhelpen van lekkage. Van daklekkage tot een lekkende kraan, wij lossen het voor u op!

Direct een lekkage specialist aan de lijn

085 500 9910

085 500 9910

Lekkage Woerden

Direct contact met een vakman uit uw buurt!

Heeft u een specialist in Woerden nodig voor het repareren van een lekkage bij u thuis? Bent u op zoek naar een expert om u te helpen met uw dakgootproblemen? Via Kwieq contacteert u zeer eenvoudig ervaren vakmannen, die uw daklekkage in no-time verleden tijd maken. Bent u benieuwd naar de tarieven voor hun maatwerk? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking!

24 uurs dienstverlening

24 uurs lekkage service Woerden
Indien u last heeft van een acute lekkage is het verstandig direct contact op te nemen met een vakspecialist. Bij ons maakt u daarom gebruik van 24 uurs dienstverlening. Dankzij deze service wordt het mogelijk 24 uur per dag en 7 uur per week contact op te nemen. Onze professionals zorgen er vervolgens voor dat uw daklekkage meteen wordt verholpen. Uw kunt dan weer genieten van uw huis.

Daklekkage en dakgoten

Daklekkage
Het kan zo zijn dat uw dakgoten verstopt zijn, met als gevolg een vervelende daklekkage. Onze specialisten kunnen al uw vochtproblemen verhelpen en uw regenpijp op professionele wijze ontstoppen. Daarnaast repareren of vervangen ze uw dakleer en krijgt u de keuze om te gaan voor zinken dakgoten. Dit zijn robuuste dakgoten met een lange levensduur, die gemakkelijk van reparatie te voorzien zijn.

 

Lekdetectie

Indien u last heeft van een lekkage maar niet weet waar het lek zich bevindt, voert de vakman een kundige lekdetectie uit. Met de juiste technieken weet hij of zij al snel de plaats van het lek voor u te achterhalen, waarna deze direct verholpen kan worden. Iedere gelieerde specialist in Woerden heeft jarenlange ervaring op dit gebied en kan u dus perfect van dienst zijn.

Lekkage zelf opsporen

Voor het opsporen van lekkages in de badkamer is er in veel gevallen weinig handigheid nodig. Met behulp van een aardappelschilmesje kunt u namelijk zelf achterhalen waar het lek zich bevindt. Controleer hiervoor zowel de voegen, als kitranden en tegels op vochtplekken en afbrokkeling. Hebt u de lekkage opgespoord? Vraag dan een professional uit Woerden om het probleem te verhelpen. Via het contactformulier komt u snel met diverse experts in contact.

Lekkage in de badkamer

lekkage in de badkamer
Is het opsporen van de lekkage in de badkamer niet gelukt met behulp van huis-, tuin- en keukentechnieken? Vraag dan een erkende loodgieter om hulp. Deze kan met gebruik van geavanceerde technieken voor lekdetectie het lek opsporen zonder overmatig hak- en breekwerk. Wanneer de locatie achterhaald is, kan precies daar waar het lek zich bevindt de muur of vloer opengebroken worden. Dankzij de methoden voor lekdetectie worden zowel kosten als tijd bespaart.

Lekkende kraan

kraan lekt
Een lekkende kraan is voor veel van onze klanten uit Woerden in eerste instantie alleen vervelend. Een langdurig lekkende kraan kan echter ook zorgen voor hoge kosten op uw waterrekening. Het is daarom zaak het probleem spoedig op te lossen. Vaak kunt u een lekkende kraan gemakkelijk verhelpen door het kraanleertje te vervangen. Ook het weghalen van kalkaanslag heeft een positief effect. Moet een professional de klus uitvoeren? Vul dan het contactformulier in.
 

Lekkage plafond

Een lekkage van het plafond kan op verschillende wijzen veroorzaakt worden. De meest gebruikelijke oorzaken zijn lekkage door een verschoven dakbedekking, of een beschadiging in de waterleiding van de badkamer. Omdat gebouwen vaak niet waterpas staan, is het aan te raden om een ervaren vakman te raadplegen. Deze kan met behulp van rookgasdetectie of andere lekdetectie technieken de exacte oorzaak vinden, en daarna de lekkage te repareren. Wij helpen u graag!

lekkage-offerte

Direct Contact

Bent u benieuwd naar de tarieven van onze vakmensen in Woerden? Wilt u weten wat het kost om een daklekkage te verhelpen of uw dakgoten te vernieuwen? Vul dan het contactformulier in, zodat u offertes ontvangt van aan Kwieq gelieerde vakmannen in Woerden. Betreft het een spoedgeval? Geef dit dan aan in uw omschrijving. Wij zullen uw aanvraag dan extra behandelen. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Door te vergelijken, kunt u besparen op uw totaalkosten. Kwieq: een lekkage is snel verleden tijd!

Bekijk werkgebied in Woerden
 • Harmelen
 • Woerden-West
 • Staatsliedenkwartier
 • Midden
 • Binnenstad
 • Zegveld
 • Vogelkwartier
 • Kamerik
 • Waterrijk
 • Bloemen- en Bomenkwartier
 • Molenvliet Kamerik
 • Schilderskwartier
 • Snel en Polanen
 • Woerden-Oost

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Laat u informeren over de mogelijkheden.